04 октомври , 2022, 22:54:09

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hard Worker

1
То е очевидно, че профанщината няма да спре, при положение, че това е основното движещо колело на тоя форум. На други места отговорните кадри биха предприели мерки, тук става точно обратното. Ако това не се прави с някаква цел, то тогава общата култура на въпросните индивиди е под голямо съмнение.

За онези, които се чувстват подведени от Администратора по повод самоличността на пишещите тук, да уточня две-три неща:
Първо, в съвременния свят на глобална компютъризация съществуват варианти за опазване на личната информация където ID не е еквивалент на IP. Влезте в един компютърен клуб и всеки тинейджър ще ви каже за какво става въпрос.
Второ, днес, когато повечето от нас разчитат на Word-а да им редактира правописните грешки, имитирането на стил се оказва далеч по-трудна задача.
И трето, потребността от няколко акаунта във вашия форум е породена от мудността, с която реагирате при забравена парола. Вместо да се изчакват няколко дни за вашето благоволение, по-бързо е да се отвори нов акаунт. Вземете си забележка.
2
Смятах, че се заблуждавам за критериите Ви, но явно не е било така.
Администраторите са онези персонажи, които следят за добрия тон и поддържат някакво ниво на даден форум. Поне в добрите е така. Очевидно вие пренебрегвате тези правила, след като самите вие създавате прецедентите. Или много сте свалили нивото, или просто до сега добре прикривахте липсата на такова. Иска ми се да вярвам, че е първото. Не ме разубеждавайте отново. Оставете ми малкото добро чувство, което храня все още.
Съвсем очевидно е, че профанщината още дълго ще се шири тук. Защо направо не вземете да си върнете Модератора, може да стане още по-тъпо. Гарантирам ви го!
П. С. Преместването на темата тук е поредната ви намеса от типа "не на място".
И още, изключително неприемливо е един Администратор да разкрива самоличността на участник във форума. В Интернет пространството, както и в живота има прости правила на етика, хубаво е да се запознаете с тях.
3
Господа Администратори,

До скоро този форум беше едно приятно място за раздумка. Успях да срещна доста интересни хора, с които осъществихме и все още поддържаме контакти. Имало е случаи, когато тонът малко позагрубаваше, но все пак беше интересно. Разискваха се смислени неща, изразяваха се компетентни мнения, изобщо ... струваше си.

Допускам, че никой от вас не си прави труда да преглежда темите напоследък. Иначе не си обяснявам как е възможна такава профанщина! Това е просто възмутително, моля ви!
Не намерих за нужно да отговарям директно на "темите", поставени от гуруто на световната мода - Сосо (Невена). Не се обиждайте, знам че в един момент Вие й бяхте поверили мониторинга на този форум. Решение, за което все още не мога да намеря разумно обяснение, но както се казва форума си е Ваш, Ваша е и отговорността. Е, всички видяхме какво се случи.
Жалкото е, че въпросната особа продължава да ни залива с тоталното си невежество, на места граничещто с профанщина.  Не знам с другите как е, но аз дълбоко се засягам от обръщението й ,,колеги".  Моля те, Сосо, не ме наричай така. Аз работих твърде дълго и упорито,  преди Текстилната гилдия изобщо да отвори вратите си за мен и смятам, че заслужавам уважение, ако не друго. Ако някой не знае как правилно да напише ВИТИЗ или НАТФИЗ, то тогава с какво самочувствие дръзва да критикува театъра и модата изобщо? Повече няма да коментирам.
Призовавам Администраторите да сложат край на това безумие. Цензурата все пак не е толкова лошо нещо, поне ще ни предпази от изпростяване. А знае ли се, може да ни съхрани все пак и някои ценности.

Уважаеми Съфорумници,
(умишлено не употребявам думата ,,колеги")
Зная че мнозина от вас се оттеглиха от този форум в последните няколко месеца и не мога да Ви виня за това. Но искам да Ви помоля, ако се присъединявате към мето мнение, подкрепете тази тема. Върнете се отново тук, на мен ми беше приятно да си говорим. Дано скоро пак се срещнем.