24 май , 2024, 06:58:21

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TishoZZ

1
С корените от "див ямс", се хармонизира и регулира цялостния организъм. Подходящ за жени в менопауза, както и за мъже с ефекта на афродизиак. Био продукт, предлаган в онлайн магазин Виж тук на добри цени. Див ям от Северна Америка, вече вирее навсякъде. Органично сертифицирани капсули от корена, с германско производство, вече и в София.
2
Къде са най-яките намаления сега за дамски обувки - ако някой знае, да казва. Искам да си купя за пролетта и лятото, обаче все попадам на или грозни или хубави и безбожно скъпи някакви такива. Най-добре ако някой си е купил нещо по-отрано и е доволен, да казва и аз да взема такива и аз.
3
Много искам да намеря някаква добра фирма за изработка на онлайн магазин, обаче само на некадърници попадам и вече съм вдигнала ръце. Ако някой може да препоръча добри специалисти, нека каже как да се свържа.
4
Искам да избера някакви по-така фотапети за хол, обаче не мога да избера. Има много модели, ама ... Не знам, тя тая стена дето ще го слагам не е много голяма и освен това има легло на нея, което ще скрива част от тапета. Ако има някой спец да ме посъветва
5
За настаняване на възрастни или самотни хора, при заболявания, като Деменция или Алцхаймер, дом за стари хора на http://abendrot.bg/dom.html предлага специализирани грижи и внимание. Непрекъснато видеонаблюдение и медицинско наблюдение и осигурена възможност за специализирани лекарски грижи, услуги за рехабилитация и други, според нуждите на настанения. Чист въздух и разходки сред природата. Удобно местоположение в село Свидня, близо до София, намиращо се в полите на Стара планина.