15 юли , 2024, 13:24:42

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cichaka

1
Лятото наближава и вече започвам да планирам следващата семейна почивка :) Препоръчайте ми някакъв евтин магазин, от който да накупя различни надуваеми принадлежности за децата - топки, пояси, дюшеци.. Нещо по-обикновено търся, но да бъде и подходящо за деца.
2
Искам да попитам ползвате ли някаква козметика за солариум? Чувала съм, че е добре да се сложи някакво подходящо олио преди процедурата, за да се защити кожата и за още по-хубав тен. Препоръчаха ми козметиката на Megatan - https://www.megatan.eu/bg/products.html , но никога не съм ползвала подобни продукти и не съм запозната кои са добри и кои не толкова. Някой, който ги е ползвал? Ще съм благодарна да споделите мнение
3
Аз мога да препоръчам доста евтини варианти от тук https://mebelizavseki.bg/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B8 . Има вълнени, синтетични, всякакви размери и цветове. Ако не си купила още де
4
Либхер са добра марка, но вече е малко на късмет да уцелиш здрав модел.
5
И какъв ще е ефекта като спрете да го пиете? Никакъв разбира се. Хората трябва да се научат, че за слабо и здраво тяло, са нужни две неща - правилно хранене и спортуване. Няма такова нещо като магическо хапче за трайно отслабване.
6
И аз само съм чувал за тях. Иначе за Via Germanika знам че са добри.