28 май , 2022, 16:43:28

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - еллица

1
Колеги, може би никога няма да свикна с липсата на професионализъм и изобилието на тъпотия в БГ. Отворете, който и да е, руски сайт и вижте как работят хората.  Това с поренето и в пещерата се сетих за него. Намерих си вече учебници, за жалост не от българи... а иначе кройки имам и то не крадени, но исках да познавам колкото е възможно повече закони, че да мога да си играя с тях както си искам. Желая ВИ успех и четете, моля повече отколкото порите!
2
За най-голямо съжаление не можем да очакеаме нещо по-добро от "моделиерите". Мислят си, че като прерисуват някоя картинка и са the best. Повячето са пишман бизнесмени или дами. Или добри тарговци/лоши производители. Свидят им се пари за добри специалисти. Не дават пари за обучение на персонала,защото самите те са неграмотници. Резултатът е на лице и на опаки:))))))))))))).
3
Намерихте ли дизайнер? Можете да се свържите с мен на адрес: e_lbeji1@abv.bg. Произвеждам поръчкови сутиени. Успех през Новата година!
4
Форум за българска мода / бельо
04 януари , 2008, 16:29:37
Търся кроики на сутиени. Може ли, някои да ме упъти има ли сайт, от който да си дръпна. Успех колеги през Новата 2008год.