Форуми за Българска мода

Списък на форумите => За и против козметиката => Topic started by: lora1 on 16 ноември , 2006, 00:34:12

Title: Лек за целулита и мазнините
Post by: lora1 on 16 ноември , 2006, 00:34:12
Здравейте!  Писах много писма на момичета от форума, но реших да направя тема за да може всеки, които се интересува да я прочете.Само преди около 3 месеца бях 82 кг.-доста дебеличка.Много се срамувах от тялото си, че дори спрях да излизам с приятели. Изтарпях доста подигравки и хули ,дори от съвсем непознати,всички ме гледаха странно и ми се подиграваха. Затворих се в себе си и сама се мъчех да отслабна-дори имах и доста изразен целулит.Спазвах какви ли не диети,купувах хапчета,но като спирах диетите и хапчетата същата работа.Приятелката ми ме караше да ходя с нея на някакви прицедури за отслабване,но аз не вярвах.Не след дълго време видях,че тя е отслабнала и реших да опитам.Бях опорита и ходех редовно на тези процедури с мисълта,че този път ще отслабна.Сега след 3 месеца съм с 15 кг.по-малко и целулита изчезна.Чувството е прекрасно и вече знам,че не трябва да се отказваме и да се затваряме в себе си, а да търсиме начини за да успеем.Не е лесно да напишеш такава история за себе си,но нека всички се борим и не се отказваме от мечтите си.Кагото сме заедно в трудни моменти и се подкрепяме знам ,че ще се пребориме!
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: candy on 25 януари , 2007, 19:27:05
 Здрасти! Искам да те попитам какви точно са тези процедури къде мога да си направя такива. Аз имам нужда да отслабна 10 килограма, но имам сланинки на някои места и повечко целулит.
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: lora1 on 31 януари , 2007, 17:59:40
Извини ме за късния отговор,но не бях тука и чак сега го виждам.Това са процедури,които ти пазбиват мазнините и целулита.Чрез слаб ток се разбиват,седи се 45 минути и трябва да пиеш много вода,защото когато ходиш до wc по-малка нужда изхвърляш разбитата мазнина.
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: Nansi on 12 февруари , 2007, 23:24:17
Здравей,
може ли да ми пратиш адрес или име на студиото, в което са ти правили масажи.
Благодаря, благодаря!
NansiМодерирано от krassyo: ползвайте кирилица!
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: Dide on 15 февруари , 2007, 16:11:39
Много известен факт е, че Б3 витамин - така наречения ниацин е основен за клетъчния метаболизъм а целулита е на ниво клетки. Препоръчвам Ви да пиете не само вода, но и мултивитамини. Б комплекс влияе на нервната система благотворно, а от там и на жлезите с вътрешна секреция от където се регулира правилната секреция на хормоните чиито нарушен баланс води до не едно покачване на кила.Модерирано: пишете на кирилица!
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: ninq on 06 март , 2007, 10:56:45
http://news.fashion.bg/article/710/5/natural_collagen.php Това действа!
Title: Re: Лек за целулита и мазнините
Post by: ninq on 06 март , 2007, 11:02:48
Това е за след процедурите и за супер изглаждане http://news.fashion.bg/article/710/5/natural_collagen.php