Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Новини и събития => Topic started by: tediemorumi on 14 април , 2019, 17:54:00

Title: Иновации при обзавеждане на СПА центрове, всичко за вашата баня
Post by: tediemorumi on 14 април , 2019, 17:54:00
За да навлезете бързо в новите технологии и идеи, ще ви дадем няколко съвета как да направите вашия SPA център наистина вълшебен или вашия дом любимо място за отдих:

-Вълшебно огледало телевизор (https://baccabg.com). Това не е магия а е огледало с покритие треска или черен филм. То може да бъде персонализирано и да отговаря на вашите изисквания. Когато натиснeте бутон на дистанционното, то ще се превърне любимото ви ТВ. Ако го изключите, се превръща в огледало.
-Стъклените врати (https://baccabg.com) и прегради могат да бъдат елегантно допълнение или акцент в интериора, с подходящо тониране, обработка или принт. В зависимост от подбраните материали, цветове, стил и обзавеждане в помещението, направете своя избор от широката палитра с възможности на монохромния и полихромния принт.

Може да отпечатате пълноцветно изображение, градиент, стилизирани фигури, повтаряеми мотиви, векторни обекти - границата е вашето въображение. Внимателно подбраната визия на стъклото издава отношение към пространството, като изразява неповторимия вкус и индивидуалност на автора.
Тези идеи комбинирани с джакузи или парна баня ще са идеалния подход, за да сте наистина фешън.