Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Новини и събития => Topic started by: viaexpo on 26 август , 2010, 09:09:41

Title: Как да достигнете до 10 000 Ваши потенциални клиенти?
Post by: viaexpo on 26 август , 2010, 09:09:41
Eлектронен каталог "Регало"

Предлагаме Ви да се включите в това единственото по рода си електронно издание на фирми, работещи в сферата на подаръците /сувенири, сватбени аксесоари, домашен и интериорен текстил, козметика, бижута, декоративни мебели/.

Възползвайте се от отличната възможност няколко месеци преди Коледните и Новогодишни празници да представите новите си колекции пред 10 000 потенциални Ваши клиенти:

   * всички посетители на изложбата Регало през годините
   * търговци на едно и на дребно
   * корпоративни клиенти
   * търговски секции на чуждестранни посолства в България и български посолства в чужбина
   * асоциации, браншови организации
   * чуждестранни фирми - вносители от Европа и др.

Каталогът ще е в в цветен PDF формат. Той ще се разпространява безплатно по е-мейл и  ще е достъпен за всички  посетители на нашия уеб сайт до края на 2010 г. Силната интернет кампания ще осигури добра реклама на новото издание и ще достигне до голям брой Ваши потенциални и настоящи клиенти.

При проявен интерес, моля попълнете предварителна заявка за участие http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=148&lang=bg (http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=148&lang=bg) и ще получите информация за различните рекламни възможности, както и цени за участие в каталога.

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=24&lang=bg