Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Съвети, интересно, забавно и полезно => Topic started by: spunk on 05 март , 2010, 02:31:24

Title: Забавна браузър игричка.
Post by: spunk on 05 март , 2010, 02:31:24
Ако играете онлайн игрички четете, ако не играте ще започнете :D Зарибявката за която ви говоря се казва eRepublik (http://www.erepublik.com/en/referrer/spunk+BG) и е браузър игричка обновяваща се на 24 часа, точно в 10:00h българско време и отнемаща не повече от 1-2 минути на ден. Играта е копие на реалния живот в интернет. При регистрацията си ставате граждани надявам се на България, като в началото сте "бебета" и сте малко ограничени в полето на действие. В тези първи дни ще можете единствено да работите и да тренирате, но хубавото е, че във виртуалния свят ще порастнете само за броени дни. Развитието ви като виртуален гражданин може да премине през успешна политическа кариера, да членувате в партия или създадете собствена такава, да стигнете до депутаското кресло или дори да станете президент на собствената си държава(Естествено трябва да си заслужите доверието на 10-те хиляди български избиратели, защото президентските избори са доста оспорвани). Ако политиката не ви влече можете да се превърнете в известен журналист създавайки свой собствен вестник и пишейки статии в него достигащи до хиляди играчи, а всички знаем на какво са способни медиите, а в еРепублик те не са институция за пренебрегване. Разбира се бизнесът и страстта към печеленето на пари не са за изпускане и може би са най-интересната част от играта. Можете да създавате собствени компании, а дори и да припечелвате допълнително чрез спекулации на валутния пазар. Можете да заложите на тренировките и битките и да станете заслужил военен в Българската армия и да отдадете "живота си" за запазването на териториалната цялост на еБългария. Тук трябва да спомена, че до скоро бяхме окупирани от румънците, а и гърците точат лиги за нашата територия, така че има какво да дадете за да опазим земите си. За щастие успяхме да се освободим с помощта на нашите съюзници, но опасността далеч не е преминала. А и забравих да спомена, че играта е безплатна. Ще спра до тук, няма да ви разказвам всичко все пак:) В течение на играта ще разберете повече за механизмите й. Най-готиното е, че е много опростена и същевременно доста сполучливо отразява реалният ни живот във виртуалното пространство. Е забавлявайте се:) И винаги можете да ми пишете, ако имате въпроси.

Ето линк който ще ви помогне с напътствия за първите дни, а вътре има и 2 наръчника за начинаещи който могат да ви бъдат полезни: http://tinyurl.com/ycym64o

Ето и линк към българският форум на играта:
http://forum.ebulgaria.biz/
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: spunk on 09 март , 2010, 16:05:28
Вече е преведена играта: "Смяната на езика става когато излезете от акаунта си, след това щракате на българското знаменце което се намира най - отгоре на началната страница и пак влезете в играта."
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: spunk on 18 април , 2010, 19:50:56
Някой, ако има нужда от помощ да ми пише в играта. Може да ме намери като spunk bg:)
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: georgiperov80 on 14 декември , 2010, 20:21:29
Много хубава игричка, браво! Вече съм запален фен.
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: spunk on 22 януари , 2011, 13:39:41
Някой разцъква ли още?
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: msss on 29 януари , 2011, 16:26:20
Зарибявка и то голяма е това.
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: ivansemkov88 on 07 юни , 2011, 10:53:02
Даа, играта изглежда интересна, туко що започнах с food factory. ИСкам съвети от по-опитни ако може, за да знам как да напредна бързо, мерси :)
Title: Забавна браузър игричка
Post by: TheIronMan on 27 ноември , 2011, 00:10:18
Много хубава игричка.Мисля,че ще е по-яко и ако прилагаме текста на дадената песен за която сме писали.Има много теми за текстове.но вс епак тук са специални песни.
Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: robobobo on 07 февруари , 2013, 21:56:41


Здравейте, приятели! Преди 1 месец се оженихме с любовта на живота ми и се доверихме на услугите на сватбена агенция Варна (http://waterlilywedding.com). Ще ви кажа, че бяхме изключително доволни от професионализмът им. Получихме огромен брой подаръци, но най-много ни допадна този на нейния приятел Петър - той се беше спрял на един от висококачествените функционални влагоуловители (http://vlaga.bg/) на пазара. Отидохме на меден месец в Париж и останахме доволни. След като се стъпихме на родна земя си взех нов телефон и по този случай беше необходимо да се разровя за калъфи за мобилни телефони (http://arrogant.bg/). Най-значимото нещо, което ще предложа на всички, e фирмата за кетъринг Варна (http://fullcatering.bg/) - Full Catering. Направиха перфектно събирането на нашата фирма и всички останаха смаяни.

Title: Re:Забавна браузър игричка.
Post by: ivo01 on 26 март , 2013, 09:54:48
Сайта за вратите е страхотен!