Форуми за Българска мода

Списък на форумите => За този форум => Topic started by: Hard Worker on 15 август , 2008, 20:29:45

Title: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Hard Worker on 15 август , 2008, 20:29:45
Господа Администратори,

До скоро този форум беше едно приятно място за раздумка. Успях да срещна доста интересни хора, с които осъществихме и все още поддържаме контакти. Имало е случаи, когато тонът малко позагрубаваше, но все пак беше интересно. Разискваха се смислени неща, изразяваха се компетентни мнения, изобщо ... струваше си.

Допускам, че никой от вас не си прави труда да преглежда темите напоследък. Иначе не си обяснявам как е възможна такава профанщина! Това е просто възмутително, моля ви!
Не намерих за нужно да отговарям директно на "темите", поставени от гуруто на световната мода - Сосо (Невена). Не се обиждайте, знам че в един момент Вие й бяхте поверили мониторинга на този форум. Решение, за което все още не мога да намеря разумно обяснение, но както се казва форума си е Ваш, Ваша е и отговорността. Е, всички видяхме какво се случи.
Жалкото е, че въпросната особа продължава да ни залива с тоталното си невежество, на места граничещто с профанщина.  Не знам с другите как е, но аз дълбоко се засягам от обръщението й ,,колеги".  Моля те, Сосо, не ме наричай така. Аз работих твърде дълго и упорито,  преди Текстилната гилдия изобщо да отвори вратите си за мен и смятам, че заслужавам уважение, ако не друго. Ако някой не знае как правилно да напише ВИТИЗ или НАТФИЗ, то тогава с какво самочувствие дръзва да критикува театъра и модата изобщо? Повече няма да коментирам.
Призовавам Администраторите да сложат край на това безумие. Цензурата все пак не е толкова лошо нещо, поне ще ни предпази от изпростяване. А знае ли се, може да ни съхрани все пак и някои ценности.

Уважаеми Съфорумници,
(умишлено не употребявам думата ,,колеги")
Зная че мнозина от вас се оттеглиха от този форум в последните няколко месеца и не мога да Ви виня за това. Но искам да Ви помоля, ако се присъединявате към мето мнение, подкрепете тази тема. Върнете се отново тук, на мен ми беше приятно да си говорим. Дано скоро пак се срещнем.
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Храбрия шивач on 15 август , 2008, 20:53:36
Мдааааааа...
Какво да кажа, определоно мислех да го напиша това аз!
После си помислих.....Какъв смисъл има да го пиша???
Радвам се че има здраво мислещи хора все още, тъжното е че все по рядко се срещат тук.....то и какво ли да коментираш на теми като "100% памук..."
Поздравления за г-н Йорданов, явно е от споменатото по горе малцинство.
Вярно е че темите напоследък са направо да го кажа.....ПРОСТАШКИ, и преди си имаше глупави и смешни, но поне бяха забавни.....(виж "Прашки и боди")......
Нямам какво да кажа, освен да се присъединя и да оставя едно дълго многоточие ...................................................................................
(дано накой се сети за какво е то!)
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: krassyo on 15 август , 2008, 21:22:43
Не разбирам защо разигравате този Театър - един човек с поне 3 различни акаунта (Patriot In Fashion= Храбрия Шивач = Hard Worker).
Каква е целта Ви ?
Както в почти всички ваши постинги изказваният Ви са крайни и с цел да уязват някого.
Човек ако се огледа навсякъде ще намери "трески за дялане" ама нека да не е с голямата брадва.
Ако пускате добри теми то те биха изместили "просташките", но винаги е по лесно да се критикува.
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Hard Worker on 15 август , 2008, 22:04:27
Смятах, че се заблуждавам за критериите Ви, но явно не е било така.
Администраторите са онези персонажи, които следят за добрия тон и поддържат някакво ниво на даден форум. Поне в добрите е така. Очевидно вие пренебрегвате тези правила, след като самите вие създавате прецедентите. Или много сте свалили нивото, или просто до сега добре прикривахте липсата на такова. Иска ми се да вярвам, че е първото. Не ме разубеждавайте отново. Оставете ми малкото добро чувство, което храня все още.
Съвсем очевидно е, че профанщината още дълго ще се шири тук. Защо направо не вземете да си върнете Модератора, може да стане още по-тъпо. Гарантирам ви го!
П. С. Преместването на темата тук е поредната ви намеса от типа "не на място".
И още, изключително неприемливо е един Администратор да разкрива самоличността на участник във форума. В Интернет пространството, както и в живота има прости правила на етика, хубаво е да се запознаете с тях.
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Храбрия шивач on 15 август , 2008, 22:28:46
Eеххххххххх Админе, Админе....
Язък ти за техническите познания....ако имаш въобще такива.
На много грешен път си драги!!!
То ако се зачетеш малко ще видиш колко стилово се различават нещата...като начин на писане.
Айде със здраве
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: krassyo on 15 август , 2008, 23:23:43
Смятам че не е коректно един човек да се прикрива зад поне 3 отделни потребителски имена. Така ли е ? Съгласен ли сте с мен по този въпрос ?
Как бихте реагирали ако се разбере че някой "съфорумник" има няколко активни регистрации, прави опити да прикрие наличието им, и ги използва за да прокарва "своята линия'. Когато изкаже мение от една от регистрациите използва останалите за да го подкрепи и да му придаде тежест.
Самоличността Ви не е разкрита. Разкрита е само връзката между потребителските имена и опита за манипулация на общественото (на форума) мнение.
Мисля че техническите ми познания в областта на интернет технологиите са достатъчни за преглеждане на лог файловете и разкриване на такива дребни опити за измама.
Неоценима помощ оказва и самия софтуер (Track User/Track IP): http://docs.simplemachines.org/index.php?P=d70a2ddf8541f0cfeb1725e6da6556e1&topic=42
Не се опитвайте повече да доказвате как не ползвате поне 3 акаунта във форума. На четвъртия който са Ви дали сте объркали паролата.
За разлика от IP адресите, стилове могат лесно да се имитират.

Нека да не си губим взаимно времето. Ако имате да казвате нещо, нека да е по същество и по основната идея на форума - модата в България. Без лични нападки.
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Храбрия шивач on 16 август , 2008, 09:46:03
Живей в зблуждение!!!
Както казах мнооооооооого сте далеч от истината.
Някой ден (като и ако) му дойде времето ще разберете.

п.п. Аз може дори да съм в съседната стая на Вашата
Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Coco on 17 август , 2008, 02:00:17
Сърф - формици :)  Е, тук немам думи Верно Е :) Нямам думи  ;D
[/s]

Title: Re: Господа Администратори, спрете тази профанщина, моля Ви!
Post by: Hard Worker on 17 август , 2008, 16:05:19
То е очевидно, че профанщината няма да спре, при положение, че това е основното движещо колело на тоя форум. На други места отговорните кадри биха предприели мерки, тук става точно обратното. Ако това не се прави с някаква цел, то тогава общата култура на въпросните индивиди е под голямо съмнение.

За онези, които се чувстват подведени от Администратора по повод самоличността на пишещите тук, да уточня две-три неща:
Първо, в съвременния свят на глобална компютъризация съществуват варианти за опазване на личната информация където ID не е еквивалент на IP. Влезте в един компютърен клуб и всеки тинейджър ще ви каже за какво става въпрос.
Второ, днес, когато повечето от нас разчитат на Word-а да им редактира правописните грешки, имитирането на стил се оказва далеч по-трудна задача.
И трето, потребността от няколко акаунта във вашия форум е породена от мудността, с която реагирате при забравена парола. Вместо да се изчакват няколко дни за вашето благоволение, по-бързо е да се отвори нов акаунт. Вземете си забележка.