Zdraveite,Uvajaema agencia!Zdraveite na Vas,koito v momenta chetete moeto pismo!Az iskam nai-iskreno da se obarna kam Vas,s edin vapros,koito mnogo "jivo" me valnuva ot dosta vreme!!!Az skoro shte stana na 16 godini,no ot mnogo,mnogo vreme,mnogo silno mechtaq da se zanimavam s manekenstvo!Predi,moje bi 3,4 meseca zapochnah kurs v edna modna agencia v Plovdiv,no za moq OGROMNA jalost prekasnah tozi kurs poradi nqkolko prichini.Az bih jelala da spodelq tezi prichini s Vas!Parvata prichina da spra zanimaniqta si,s neshto,s koeto naistina mnogo kopneq da se zanimavam profesionalno i seriozno,beshe 4e lipsva6e to4no serioznost v provejdaneto na kursa,i ipsva6e golqma vazmojnost za realizaciq na zapisalite se kato modeli...!Osven 4e izglejda6e mnogo neseriozen,kursat,koito trqbva6e da ni "napravi" manekeni ni otnema6e mnogo vreme!I gadnoto za men be6e,a i vse o6te e,4e az u4a v ezikova gimnazia,kadeto ima dosta u4ene ot Ponedelnik do Nedelq,ima mnogo uroci i...mnogo seriozen vapros mi e svobodnoto vreme i kato cqlo vremeto mi!!!!I dori da trqbva6e da u4a mnogo,poradi moeto ogromno jelanie,kakto kazah da se zanimavam s manekenstvo,az zapo4nah da si hodq redovno na kursa,no...-uvi,ne polu4avah tova,koeto mislq 4e edna modna agenciq trqbva da dade...i na vsi4ko otgore si izgubvah stra6no mnogo vreme za da sam tam!Molq Vi-pomognete mi!Iskam da sam manekenka,v agencia!!!!!