Ха ха ха, това ме развесели.
Аз имам определени догадки, относно фирмата на г-н Иванов, но те не са потвърдени. А както правилно си забелязал, аз не обичам да съм голословна. Когато казвам нещо, мога да го подкрепя със съответни факти. В случая не съм много сигурна, затова не мога да кажа.
А зад моя ник няма скрит смисъл. От самото начало не исках да разкривам самоличността си, тъй като предположих, че с доста хора от форума се познаваме. А докато в бизнес-отношенията човек поддържа определен тон, то във форум, като този си позволява повече искреност, пък тя не винаги е ласкателна.
Когато се регистрирах, опитах първо "someone"- защото ми се стори най-безлично, но беше заето, после опитах "one" - също удапих на камък и най-накрая повторих "one_one" и се получи. Та желанието ми беше да съм възможно по-анонимна, тогава нямах представа как ще се развие дискусията, от друга страна не исках да бъда обвинена в пристрастие, тъй като защитавах определена позиция.
А вече не се заричам да напускам форума, тук ще остана за дълго. Първо защото това е една жива връзка с онова, което ми липсва и за което милея и второ, защото форума стана това, което мнозина от нас се надяваха - професионален. В момента това е място, където могат да се разменят идеи, да се обсъждат проблеми, да се търсят решения на едно много добро ниво.
В този ред на мисли, приветствам идеята на Робърт (защо имам чувството, че това е преседателят на една небезизвестна асоциация...) всеки да публикува онези 5 неща, които трябва да дадат тласък на модния бранш у нас (виж темата за специалистите). Аз лично сядам да се подготвя за 15 юли.
До скоро на всички