Oфициална рокля

Started by alisiq, 30 октомври , 2017, 23:44:19

« назад - напред »
Go Down

alisiq

Ще ходя на сватба и искам да си взема хубава официална рокля. Обиколих днес моловете, но нищо не си избрах. Моля ви, дайте предложение къде да прегледам за готини рокли.

stasi

В https://prestigefashion.bg/ има много секси роклички. Аз си взех от там една много сладка за рождения ми ден. Пристигна сравнително бързо и не беше скъпа.

Lassejuhl

Онлайн магазин за дамски рокли
Min Startside: kevinluo.dk

emimam87

Някой купувал ли си е официална рокля от онлайн магазин? Много ми е интересно, защото постоянно виждам страхотни моделчета в интернет, но не мога да се престраша да си купя рокля за официален повод от електронен магазин. Плюс това, обикновено решавам да си търся рокля в последния момент и нямам време да се занимават с размяна на номера и тем подобни, ако се наложи.

vesy

Няма от какво да се притесняваш. Поръчваш и ако не ти хареса по закона за електронната търговия имаш 14 дневен срок, в който можеш да я върнеш. Даже повечето онлайн магазини вече предлагат до 30 дни. Само доставката си поемаш и всичко е точно :)

desinka

Аз не мога да си купя онлайн рокля. Като знам каква съм претенция... трябва да си поръчам 200 рокли, за да ми хареса 1 как ми стой ;)

vesy

Шанс! Поръчваш си 200 рокли, мериш и връщаш  ;D  ;)  8)  ::)

desinka

Ама разбира се ;)

vesy

И аз предпочитам да меря на място, все пак шопингът е незабравимо изживяване, но понякога когато нямаш време... поръчваш онлайн...

pepi88

#9
21 юни , 2018, 11:11:31 Last Edit: 21 юни , 2018, 11:13:10 by pepi88
Аз съм на един бизнес ивент и трябва да намеря на приятелката ми официална рокля от някъде, но тя е много претенциозна... Помагайте...

Go Up