Добри италиански марки

Started by Letisia, 28 октомври , 2013, 12:24:17

« назад - напред »
Go Down

Letisia

Привет от мен, момичета интересуващи се активно от модата. Иска ми се да дискутираме малко италианските марки стъпили на родна почва от утвърдени до най-нови. Понеже открай време имам афинитет към италианската мода- чанти, обувки, козметика напоследък се ориентирвам и към дрехите. Има ли такива като мен? Дайте да обменим малко опит.

Divna

Привет, Letisia! Смея да твърдя, че си попаднала на точния човек. Зорко следя и нищо не пропускам какво се случва пор родния моден небосклон. Кой е отворил магазин, къде и на коя марка, общо взето в час съм с тия неща. Мога да ти говоря за италианска, немска, българска, но да си призная афинитета ми е към италианското., Дали, защото живях там известно време и пропих от тяхната мода и маниери, но определено италианското си е италианско.
Ти някакъв повод ли имаш, че така живо те интересува този въпрос?

Letisia

Най-сетне някой да се включи. :)
Не, не, че имам повод, но работата ми е такава, че трябва да се обличам стилно.  Ходя по коктейли, презентации, мероприятия  и нали се сещащ, че трябва да държа на ниво гардероба си. До скоро имах предпочитания към една българска марка, но нещо напоследък не могат да ми уцелят вкуса. Струва ми се, че поразвалиха линията, но пък иначе открай време, както казах си уважавам италианското качество. Имам италиански дрехи, чанти, обувки, но ми се иска да си подновя още гардероба. Нещо да ми преропъчаш-  от тук или от Италия?

Letisia

само да вметна, че засега ме интересуват главно дрехи с италианско качество. Така, че смело можеш да ме съветваш.

Divna

Щом те интересуват предимно дрехи директно те пращам в магазина на Sandro Ferrone. Откриха магазин в София съвсем скоро. Линията е известна по цял свят и е цяла гордост, че вече отвориха магазин и в България. Дрехите са страхотни. Редовно посещавам магазина и мога да ти кажа, че тоалетите са много стилни и елегантни. И, че дори известни водещи ги обличат от там.

Letisia

Чувала съм за тази марка. Знам, че е много стилна и, че много жени в стайлинга си разчитат на нея. Но нещо явно съм пропуснала откриването на магазина. Можеш ли да ми опишеш как горе долу изглежда модната линия?

Divna

Здравей,  Letisia. Марката е много изчистена, стилна и женствена . Със сигурност ще ти допадне,защото е предназначена за жени със стил и вкус, даже не знам дали знаеш, но се загледай в стила на Жени и Мая от ''Жените говорят'', вече са в ръцете на Sandro Ferrone ,обличат ги с неговите дрехи и изглеждат много добре.:)

Letisia

на това му се казва стилна рокля .Невероятна е- толкова е изчистена, а в същото време с много чар и присъствие,дали да не се примоля на моя добър съпруг да ми я вземе за подаръче.  ;)

Divna

да ти кажа сега е момента да си харесаш коледния подарък, тече изгодна промоция във Ferronе...:)

Letisia

подскажи малко повече, каква е офертата?

Divna

сега,слушай ме внимателно- отиваш, харесваш си нещо, купуваш си го и получаваш  ваучер, който ти дава 20 лева отстъпка, когато  решиш следващия път да си купиш нещо за над 100 лева. добре ли ти звучи?

Letisia

звучи много добре и още днес ще отида да поразгледам новите попълнения.

Divna

Letisia, сподели впечатления- как намираш новите попълнения на Ferrone?

Letisia

отскочих до магазина и смея да кажа, че новите попълнения са още по-фини и изтънчени и новото, което разбарах е, че на марката Sandro Ferrone има и страхотни колиета:)

Divna

така ли, аз защо съм пропуснала този факт? Сигурно и колиетата са така изтънчени и стилни като тоалетите?

Go Up