18 февруари , 2019, 01:02:39

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 ... 7 8 9 10
91
Здравейте! С мъжа ми сме решили да отидем двамата на почивка за Нова година някъде. Колебаем се между Гърция и Турция. Може ли да препоръчате някои варианти от личен опит? Ще сме много благодарни, оглеждаме се и за добри оферти, разбира се. :)
92
Здравейте! С мъжа ми взехме нова кола, но за жалост нямаше зимни гуми и сега търсим да си купим на сметка. Търсим 17ки, така че ако може да ни насочите нанякъде, където правят добри промоции ще сме ви благодарни. Smiley
93
Здравейте, мацки! Днес си взех едни сиви обувки и един тъмно сив панталон, много са елегантни и мисля да ги нося за нова година. Проблемът е, че така и не успях да си намеря някое палто, което да си подхожда с тях. Търся някакво по-сиво палто, може и тъмно сиво. Ако някоя от вас има такова и го продава, моля да пише. Нося размер L обикновено. :)
94
Мисля, че Теодор са най-добрите в България и имат страхотна колекция: https://teodor.bg/obuvki/ofitsialni-obuvki
95
Здравейте! Искам да купя чифт официални обувки за рождения ден на мъжа си. Обаче искам да са 100% оригинални. Може ли да ме насочите към доверен магазин?
96
Провери в https://www.booktrading.bg/ винаги има някакви промоцийки и намаления :)
97
Здравейте, препоръчайте добра онлайн книжарница с добри намаления? Някой следи ли ги?
98
Препоръчвам те да се насочиш към http://gsmservice24.com/remont-na-htc-u11/ истински професионалисти са, работят бързо, на добра цена. Виж на сайта и прецени. :)
99
Здравейте! Онзи ден стана беля и си изтървах телефона (HTC U11) и не му пукнах екрана, а задния капак. Натроши се доста. И ходих в един сервиз, но ми казаха, че в близките 2 седмици са заети и няма да могат да го сменят. Та, знаете ли някой добър сервиз в София, в който мога да го занеса?
100
Здравей! Чувала съм, че Езикова школа "Омега" предлага такива курсове, а преподавателите им са много добри, провери ги на сайта им: https://omegals.bg/
Pages 1 ... 7 8 9 10