14 ноември , 2018, 22:18:32

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 ... 7 8 9 10
91
Здравейте! С мои приятели сме решили да създадем сайт за дамски дрехи и да инвестираме в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и хора, които ще ни помагат за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1.   Кой вариант е по-добър  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ми казаха да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2.   Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3.   Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя - с чисто нови домейни или със стари.
92
Много благодаря! Нямаш си идея колко ми помогна! Другия месец отварям масажен салон и се чудих как да разведря обстановката. :)
93
Електронни магазини / Магазин за Арт клими
Last post by Ricky - 15 август , 2018, 18:06:40
Здравейте! Преди време се убих да търся място, на което продават качествени и оригинални арт килими. Тогава не намерих, но наскоро попаднах на https://www.carpetmax.bg/kilimi/art-kilimi/ където има страхотни такива, та реших да го споделя с вас :)
94
Аз през 2 месеца си купувам комплекта на Ай Уайт: https://aptekamedea.bg/aj-uajt-instant-komplekt-za-nezabavno-izbelvane-na-zbite-gel-shini-kh-10-v1.html И съм много доволна. Цената е много добра и върши страхотна работа. Препоръчвам. :)
95
Определено изглежда много стилно! Даже май и аз ще си поръчам! Много добре си направила :)
96
Здравейте, муцки! Днес си взех ето тази чантичка за Ipad https://dice.bg/incase-field-bag-view-sean-malto-edition-stilna-chanta-s-kalyf-za-ipad-mini-2-mini-3-mini-4-i-tableti-do-79-incha-kremav-item35801 Стори ми се доста стилна, а и ми писна да го мъкна под мишница тоя айпад, хаха. Какво мислите, дали ще бъде добър аксесоар?
97
Твоето място е https://teodor.bg/ и ние така с приятели ми се обикаляхме и търсихме и докато не влязохме в магазина на теодор.. няма по-качествени дрехи спрямо цената :)
98
Ами, да си кажа честно, аз най-често купувам от https://bazar.bg/ Ще се изненадате на какви добри оферти съм попадала там. Често се случва да намирам маркови дрехи на половин цена (проверено, наистина са маркови.) така че препоръчвам. :)
99
Здравейте, мацки! Искам да ви попитам откъде си купувате дрехи? Как ги избирате? Напоследък търся място, на което продават оригинални дрехи на добра цена. Очаквам вашите предложения. :)
100
Привет! Доколкото знам, в момента https://www.home-max.bg/ правят разпродажба на басейни, така че със сигурност ще намерите каквото ви трябва при тях. Можете да разгледате на сайта или да се консултирате с тях. :)
Pages 1 ... 7 8 9 10