27 май , 2018, 21:29:44

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 6 7 ... 10
31
Здравей, знам за какво говориш. И аз имах подобен проблем в една квартира преди време. Много е неприятно и на мен нямаше кой да ми помогне. Мога да ти препоръчам да си поръчаш оттук https://mondomebeli.com/spalni/legla/. Много са коректни и стоката им е супер. Ще ти я доставят, внесат и т.н. Аз лично съм много доволна от тях. Нямам никакви забележки.
32
Момичета, на първо място искам да ви попитам откъде си купувате парфюми? В петък ходих до мола и разглеждах парфюми, тъй като трябва да си взимам нов. Направи ми впечатление, че повечето бяха с по 20, 30 лева по-скъпи от редовната им цена. Кой е любимият ви парфюм, аз харесвам по-леки аромати.
33
Така е, аз обикновено,  докато готвя се омазвам до уши.
34
Нещо друго да препоръчате?
Какъв жанр искаш?
35
хах, дано наистина е така, но с тези тротоари не е много лесно.  ;D
36
Скоро и ние ще имаме дървена къща, нямам търпение.
37
И аз бях така само че моите бяха по гърба. С какви ли не кремове съм се мазала, но не помагаше. Лазерът наистина е доста добро решение на подобни проблеми. А иначе относно парите, най-добре да питаш приятели, ако няма кой да ти помогне, то може да пробваш с кредит от http://www.easycredit.bg/products . Аз често взимам кредити, малки суми от тях при нужда.
38
Обяви, търся, продавам ... / Ново легло?
Last post by aleks412 - 06 май , 2018, 17:16:34
Здравейте. Отскоро съм в София и си наех квартира с една приятелка. Доста е готина и ни излезе евтино, обаче имаме проблем с леглата. И на двете леглата са ни ужасни. Едното е доста ужулено, с кофти матрак и си е неприятно да се спи на него. Моето пък едва се държи, доста е зле. Като изключим тях всичко друго е сравнително ново и искаме да ги сменим. Можете ли да ни препоръчате някоя коректна фирма с доставки до дома и по възможност да ни ги сглобят, защото ние няма как да се справим с нито едно от тези неща. Много ще съм благодарна на всякаква помощ.
39
Имам много проблемна кожа, цялата съм в белези, особено през пубертата имах много тежко акне и сега съм цялата в белези. Разучавах различни методи за премахване на белези и най-ефектният метод е с лазер, но ще ми излезе около 200 лева. Сега има една промоция от 400 на 200 лева, доста изгодно. Едва ли скоро отново ще има такава промоция, проблемът е, че нямам толкова пари. Ще питам някой приятел, ако ли не, какво друго мога да измисля?
40
За съжалeние, не сте единствената самотна майка в България в това положение. Не знам защо държавата не помага на жените, които съвсем сами отглеждат децата си, а понякога ги обвинят в риск и ги изпращат в приемни семейства, където отиват по-големи суми за отглеждането им. Аз не съм самотна майка, имам съпруг, но съм изпадала в подобни ситуации. Най-често разрешавам проблема с https://cashcredit.bg/ , поне получавам бързо парите. А вие щом сте в болнични, явно сте на трудов договор и няма да имате проблеми с кредита.
Pages 1 2 3 4 5 6 7 ... 10