14 ноември , 2018, 22:17:27

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10
21
Определено сте взели добро решение. конвекторите са супер, а ние сме с ето този: https://www.gaudi-ds.com/adax-neo-wifi-nl-10-kwt-1000w-nisk-konvektor-6924/ и да ви кажа нямаме проблеми, работи си много добре, не харчи ток, абе доволно. Струва си парите.:)
22
Здравейте! Правихме ремонт вкъщи и сме решили да купим конвектор за банята. Може ли да ни препоръчате някой, че не сме сигурни още какво точно искаме и не знаем къде ще са най-изгодни цените?
23
Здравей! Доколкото знам, Доместина се занимават с такива неща: https://www.domestina.bg/uslugi/prane-na-kilimi-i-meka-mebel ето и на сайта им можеш да видиш за какво става въпрос, звънни им да се разберете. :)
24
Здравейте! Правим почистване вкъщи, понеже правихме ремонт и се чудим дали има фирма, която се занимава пране на килими в София. Сигурна съм, че някъде бях чула нещо. Може ли да ни насочите?
25
Страхотна тема! Aз си купувам книги основно от https://ciela.com/knigi/naj-novi винаги имат новите книги и цените им са много добри. Виж сама на сайта :)
26
Здравейте! Искам да ви попитам откъде си купувате книги? Повечето книжарници не зареждат най-новите книги, та се чудих дали има някоя, която го прави.
27
Някой приятел не може ли да ти даде пари назаем? Ако не намериш, може да изтеглиш малък кредит от https://cashcredit.bg/ . Със сигурност ще ти излезе по-евтино така, отколкото да изпуснеш промоцията, защото лазерната епилация е доста скъпо, особено ако е на няколко зони.
28
Много искам да се подложа на лазерна епилация, но нямам много пари в момента. Ако платя сега за следващите 3 процедури, ще има голяма промоция и не искам да я изпусна. Много се чудя какво да правя.
29
Провери в https://www.zaplata.bg/ все ще намериш нещо там. Аз преди няколко месеца, на средата на лятото се наложи спешно да си намеря работа на морето, а тогава е почти невъзможно да намериш свободна работа, понеже всичко е заето. Обаче следях сайта редовно и изскочиха доста оферти. Късмет! :)
30
Здравейте, търся си почасова работа, къде мога да разгледам нещо като обяви?
Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10