21 август , 2018, 11:47:57

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10
21
Здравейте, откъде мога да си взема такава екшън камера, както и няколко различни поставки? Доста скъпи ми изглеждат по магазините за техника, а знам, че има и по-евтини. Някой да препоръча нещо.
22
Когато ми се е налагало, винаги съм ползвала https://www.easycredit.bg/ Мисля, че в момента те предлагат най-добрите условия. :)
23
Здравейте! Налага ми се спешно да пътувам за Германия, но понеже не мога да си позволя билета, реших да изтегля онлайн кредит. Може ли по-запознатите да ме насочат към компания с по-човечни условия?
24
Аз съм с ето тези: https://aval-bg.com/product/2545-bezzhichni-slushalki-pioneer-se-drf41m и съм изключително доволна.
25
Нека всеки сподели какви слушалки използва. :)
26
Привет! Аз съм записала и двамата си сина при https://itstep.bg/ и съм много доволна. Преподават само млади хора и се справят наистина професионално. Няма да сбъркаш ако се запишеш там.
27
Здравейте! От доста време търся занимания на големия си син, който е на 12 години. Исках да намеря нещо, което да му е от полза за в бъдеще и ме светна, че IT сектора в момента върви доста и занапред програмисти винаги ще се търсят и не е излишно да имаш такива умения. Има ли училища в тази сфера, които се занимават с деца или онлайн курсове или нещо като летен лагер?
28
Ние като правихме ремонта вкъщи, купувахме от https://www.carpetmax.bg/ и останахме много доволни от ламината, и от професионалното им отношение. :)
29
Здравейте! С мъжа ми правим ремонт вкъщи и предстои смяна на подовата настилка, ще слагаме ламинат. Може ли да ни насочите към магазин с качествена стока и същевременно не чак толкова високи цени?
30
И аз имах проблеми с косата, но когато започнах да се къпя с този шампоан https://aptekamedea.bg/kloran-shampoan-oves-400ml-promo-v1.html нещата се промениха. Този шампоан постепенно намали косопада ми. Сега се къпя редовно с него, за да нямам проблеми. Много съм доволна.
Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10