20 февруари , 2018, 03:47:45

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10
21
Има доста такива къщи вече в България. Особено по някой курорти ги дават и под наем. Наистина са много хубави. С отоплението също няма никакъв проблем. Доста добре са изолирани и лесно се топлят. Може да разгледате проекти и в кои градове има такива на http://stor-bg.com/ . Има голямо разнообразие от проекти.
22
Може да си поръчаш от https://www.intermatrak.com/podmatrachni-ramki . Там има доста видове легла и рамки. Със сигурност ще си харесаш нещо.
23
Виж дали ще намериш нещо такова тук https://ardes.bg/komponenti/tv-tuneri . Има няколко вида като са на добри марки поне на пръв поглед. Дано съм успяла да помогна.
24
Някой знае ли откъде мога да си взема ТВ тунер? Отдавна имам нужда и средства, но все не ми остава време и сега по празниците най-накрая съм решила да си намеря, но не съм много сигурна къде има. Някакви идеи?
25
Някой може ли да ми препоръча магазин за легла? Искам да си взема нова подматрачна рамка, понеже моята се счупи. Имам нов матрак, но рамката е стара и искам да си взема само рамка. Някакви идеи къде има?
26
Някой виждал ли е на живо някоя от дървените сглобяеми къщи? Гледам им снимки напоследък в интернет и ми изглеждат много добре. Интересно ми е обаче дали наистина са толкова хубави и устойчиви и вътре. Дали не се отопляват много трудно? Как мислите?
27
Може да разгледате разни книжки в https://www.ozone.bg/ . Аз често правя подаръци от тази книжарница напоследък. Другия ми съвет е да му вземете някакъв ваучер и той сам да си избере подаръка. Казаха ми, че това е доста популярна практика тази година.
28
Влез тук https://www.gaudi-ds.com/67-konvektori/ и потърси нещо около 2000 вата. Мисля, че ще е идеален за вашата стая. Аз отоплявам малко по-голям с такъв.
29
Здравейте, дайте ми някой идеи какво мога да подаря на един приятел за Коледа. Обича да чете, да гледа филм и е много готин затова искам да му взема нещо, което наистина ще му хареса. Можете ли да ми помогнете някак?
30
Може ли да ми препоръчате някой сайт и модел конвектор, който да си поръчам? Искам да отоплявам с него една стая от около 15 квадрата и не знам кое ще ми свърши работа. Изобщо не съм запозната с тия неща и затова имам нужда от помощ.
Pages 1 2 3 4 5 6 ... 10