14 ноември , 2018, 22:16:06

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 ... 10
11
Здравейте, аз съм стайлинг консултант.
Искам да направя достъпна услугата - както да посещавате фризьор и маникюрист  :-*
Работя заедно с вас - не ви казвам как да се обличате, а се съобразявам с индивидуалността ви  ;)

Сайтът ми е www.egostyle.me
Фейсбук страничката ми - www.facebook.com/ego.yourpersonalstyling

12
Можете да проверите в Kuhnia.BG имат страхотни неща.
13
Супер е, че си решила да зарадваш сина си! :) Мой познат си закупи ето този: https://www.intermatrak.com/matratsi-bellanotte-portofino и е много доволен. Виж го, а може и да разгледа и останалите варианти на сайта. :)
14
Здравейте! Решила съм да сменя матрака на сина ми, понеже стария вече за нищо не става, а и хич не е удобен за спане. Много често го забелязвам, че не се наспива, което не е много полезно. Чудя се какъв да избера обаче, може ли да препоръчате нещо?
15
Ние си взехме от https://www.home-max.bg/ хладилник DAEWOO. Много съм доволна, взехме го на изгодна цена. Ти спряла ли си се на някакъв модел?
16
Търся си хладилник с горна камера до 800 лева. Държа да е по-голям, че живеем 6 човека вкъщи и ни трябва по-голям хладилник. Коя според вас е най-добрата марка за хладилници?
17
Привет! Много добър и актуален въпрос си задала! Отговорът е много прост - почивка в комбинация с определени витамини. След първата тренировка разтегни добре, размачкай се с фоум-ролер и хапни добре - за предпочитане повечко белтъчини. Като цяло е много важно и да се снабдяваш добре с витамин Б 12 и сходните до него. Аз използвам ето този суплемент: https://healthstore.bg/pure-nutrition-methyl-b-12-2000-mkg-100-dvchashchi-tabletki Късмет в спорта!
18
Здравейте! От няколко години се занимавам сериозно с лека атлетика, като отскоро тренирам доста тежко. Имам няколко въпроса, като бих се радвала ако успея да им на меря отговор. Като цяло, тренирам дву-разово - веднъж сутрин и веднъж следобед. Сутринта правя спринтове, подскоци, крос и пъргавина - все неща, които много напрягат ЦНС (Централната Нервна Система). Искам да разбера как мога най-добре да си възстановя нервната система за следващата тренировка, която е следобед и представлява тежка щанга с много фитнес упражнения?
19
Не се шашкай, на мен ми се случи същото преди месец. Обикалях къде ли не, за да намеря сервиз, в който цените са по-човешки. За щастие случих на gsmservice24, които освен, че работят доста евтино, се справят  блестящо и бързо! Виж, на сайта им пише, че работят с твоя модел: http://gsmservice24.com/remont-samsung-galaxy-s8/ разгледай и се свържи с тях, има опция за изпращане по куриер.
20
Здравейте! Днес моя непохватна милост си изпусна телефона и за мой ужас си счупих стъклото на екрана. Напука се доста сериозно. Ходих до сервиза в града, в който живея, но ми казаха, че не се занимават с този модел. Затова бих искала да попитам ,дали е възможно да го изпратя по пощата или еконт, за ремонт в друг град?
Pages 1 2 3 4 5 ... 10