18 февруари , 2019, 00:59:09

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 ... 10
11
И аз съм доволна от карпетмакс.
12
Наистина имат много хубави неща.
13
Електронни магазини / Макси мода – Monte Cervino
Last post by vesy - 15 февруари , 2019, 15:09:16
Здравейте,
По-пищните и по-закръглените дами имат голям проблем с избора на дрехи и аксесоари. Големите модни брандове подценяват изключително много тази група от хора и именно поради тази причина искам да ви представя един онлайн магазин за макси дрехи - Monte Cervino - https://montecervinobg.com/ Има изключително богат избор на дрехи с големи размери, а цените са много достъпни. Всички дрехи се шият в Италия, а материалите и платовете са уникални. Можете да разгледате какви продукти предлагат в техния сайт. При положение, че си харесате нещо можете да го поръчате в техния сайт за макси мода или във фейсбук страницата им.
14
Фотомодели и манекени / Re:Модел
Last post by Mirosveta - 12 февруари , 2019, 21:24:34
Здравей! Аз съм от 10 години в бранша и съм много доволна. Доколкото парите, понякога се случва да ми се наложи да изтегля. Щом дойде такъв момент винаги се доверявам на CashCredit. Супер любезно обслужване и уникални условия. Ако искаш можеш да влезеш в сайта им да видиш за какво става на въпрос.
15
Фотомодели и манекени / Модел
Last post by Mia_ - 12 февруари , 2019, 16:29:03
Добър ден! Детската ми мечта е да стана модел. Сега попаднах на един курс, който започва другата седмица. Много искам да се запиша, но нямам спестена нужната сума пари. Реших да изтегля едно бързо кредитче, което в последствие да изплащам. Проблемът е, че ми е за пръв път и не знам от къде да изтегля парите. Има толкова много сайтове и всички са различни. Вие теглите ли бързи кредите и ако да от къде?
16
Добър вечер! Сега като каза утре май и при нас ще минават, а и аз не съм го махнала  ;D  ;D . Аз вече от доста време тегля пари от Кеш Кредит в такива ситуации и съм доста доволна. Няма от какво да се оплача. Условията са ясни, а лихвите ниски. Можеш да разгледаш по-подробно като от тук влезеш в сайта им. Успех!
17
Здравейте. Всички сте чували за това устройство, което спира водомера и така не отчита използването на вода. Преди няколко дни са дошли за водата и детето ми е отворило. Не знаех, че тогава ще минават и съответно не го бях махнала. Наложиха ми доста голяма глоба, който не мога да платя. Не можем и да живеем без вода. Реших да тегля бърз кредит. Моля за съвети понеже ми е за пръв път и доста се притеснявам!
18
Здравей! Аз много често пазарувам втора употреба. Да ти кажа излиза наистина доста по-евтино, а качеството на продуктите понякога се оказва, че е дори по-добро от това в магазините. Използвам Базар бг. Ето тук можеш да разгледаш обявите в категорията Електроника, а винаги можеш да си харесах и нещо друго от хилядите обяви. Дано да съм помогнала. Лека вечер и късмет! :)
19
За вас абитуриенти / Re:Подарък за завършване.
Last post by evy - 10 февруари , 2019, 20:21:19
Привет! Според мен грабвайте намалението. Тъкмо по-отрано ще можете и самолетните билети да уредите. Аз не съм теглила бързи кредити, но чувам от моите приятелки че много хвалят CashCredit. Ако искаш влез в сайта и разгледай условията им. Успех от мен и дано да съм помогнала. :)
20
Добър ден! Искам да подновя някои от електрическите си уреди у дома. Нямам възможност да си ги закупя чисто нови от магазина както ми се иска и поради това реших да ги взема втора употреба. Не знам обаче къде да търся. Някой може ли да ми препоръча от къде бих могла да си ги харесам?  ???
Pages 1 2 3 4 5 ... 10