17 август , 2017, 21:19:36

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Recent Posts

Pages 1 2 3 4 5 ... 10
11
И аз съм си мислела за онлайн магазин, но не съм готова да се отдам изцяло на това още.
12
Може да се свържеш с https://www.balkanservices.com/ . Това е фирма с голям опит и ще ти помогне с всичко, от което имаш нужда.
13
Здравейте, дрехи онлайн ще си купувам вече единствено и само от https://www.bendis.bg/ , страхотно качество и материи, а отношението към клиента е не по-малко важно :)
14
Напишете българските производители на дрехи, за да ги знаем и ако ни харесват да ги предпочетем пред вносните за да подпомогнем българската икономика :)
Bendis е нова българска марка за дрехи, която от първия път ме спечели с качество на моделите и отношение към клиента :) https://www.facebook.com/Bendisofficial/, имат и сайт - https://www.bendis.bg/
15
Здравейте, аз лично в рамките на последния месец попаднах на нова българска марка- Bendis, поръчах си първо само един продукт, качеството е уникално, изкуших се и за втори и не останах разочарована. Не са забравили и отношението към клиента, което определено се отличава от това на бутиците, пълни с китайски реплики или пък Megz.
16
Като цяло шампоаните против пърхот са доста ефективни.
17
Отслабването с гладуване е най-погрешният път към перфектното тяло. Отдавна съм се отказала да гладувам. Спазвам собствен хранителен режим и тренирам редовно. За да достигна желаните резултати по-бързо, приемам л-карнитин, който си поръчвам от https://healthstore.bg/promotions/sale . Вече нямам никакви притеснения да се съблека по бански на плажа.
18
Някой чувал ли е за мус? Това е нещо като фон дьо тен, но прикрива пъпките много повече. Знаете ли кои марки предлагат такъв мус?
19
Обожавам марковите чанти и часовници. Вкъщи имам около 30 чанти и 10 часовника. Последната чанта си купих от един бутиков магазин, беше доста скъпа. В този момент нямах пари и се наложи да отида до https://cashcredit.bg/ , за да изтегля кредит. За щастие ми отпуснаха кредита много бързо и успях да си купя чантата няколко минути по-късно. Чантата беше уникална и си заслужаваше саможертвата.
20
Р'ална рокля РјРѕРіР° РґР° предложа РІ червено, модела Рµ С,РёРї русалка
Pages 1 2 3 4 5 ... 10