17 октомври , 2018, 12:39:59

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Recent Posts

Pages1 2 3 4 ... 10
1
Здравейте! Мога да ви предложа нещо което съм изпитал. Ходил съм на различни курсове по английски език. На всякъде успявах да достигам добри резултати и да научвам нещо от езика. Но попаднах в езиков център, в който преподават по метода Callan. Успях да напредна много и мога да кажа, че вече ползвам английския свободно и комуникирам без притеснения. Това е мястото.
2
Здравейте! Предлагам ви едно много добро решение за онлайн магазин. Ако желаете да имате качествен интернет магазин с идеалните функционалности за неговата дейност. Най-важното!!! Достигане на предни позиции в големите търсачки. Вижте тук
3
Разгледай в сайтове като https://bazar.bg/ там винаги има хора в нужда и си продават нещата много изгодно! :D
4
Привет! От няколко месеца съм с ето този: https://www.intermatrak.com/matratsi-paradise-siana-silver и нямам никакви проблеми! Изключително удобен за цената си, изобщо много се радвам, че го закупихме, преди не се наспивах изобщо. Препоръчвам!
5
Здравейте! Смятам да си сменям матрака скоро, понеже сегашния е вече стар и е много твърд и неудобен вече. не мога да заспя на него, въртя се часове. Не мога да преценя какъв да си взема вече, затова ви моля да ми препоръчате нещо. Благодаря предварително! :)
6
Здравей! Ами, да, конвектори опредено са добро решение за отопление през студените месеци и са доста по-икономични отколкото предполагате. Ние сме с този вече година https://www.gaudi-ds.com/adax-neo-wifi-nl-12-kwt-1200w-nisk-konvektor-6925/ и нямам никакви оплаквания. Може да разгледате и други модели на сайта, като дори може да се консултирате по телефона. Късмет Smiley
7
Здравейте! Ето, че е есен и вече застудява доста. Смятахме да слагаме климатик в стаята на децата, понеже правихме ремонт, ама не ни стигнаха парите, та сега вероятно ще сложим конвектор. Чудим се кой да изберем и се сетих да пиша тук. Можете ли да ни препоръчате конвектор и къде би ни било най-изгодно да го закупим?
8
Обяви, търся, продавам ... / Re:Книги на промоция
Last post by Mia_ - 12 октомври , 2018, 15:36:34
Здравей! Ако не се лъжа, Ciela пускат редовно - https://ciela.com/knigi/promo-zona Ето тук може да видиш книгите на промоция, все ще ти хареса някоя :)
9
Обяви, търся, продавам ... / Книги на промоция
Last post by Mirosveta - 12 октомври , 2018, 15:35:29
Здравейте! Смятам да зареждам семейната библиотека и искам да купя 5-6 нови книги за нея. Знаете ли къде мога да намеря книги на промоция?
10
Може да разгледаш https://www.carpetmax.bg/ , имат много магазини в Пловдив, но и онлайн може да направиш поръчка и да не се разкарваш.
Pages1 2 3 4 ... 10