20 ноември , 2017, 07:42:31

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Recent Posts

Pages1 2 3 4 ... 10
1
Здравей, аз си взех наскоро Tenda AC6 за около 70 лева от https://ardes.bg/lan-networking и съм много по-доволна от стария, който имах. На този обхвата му е много по-голям, а и ми се струва, че скоростта е по-висока. Не съм чак толкова наясно, но определено е по-добре, така че сменяй и твоя. Няма да съжаляваш.
2
Здравейте, родителите ми искат да си поръчат една от дървените сглобяеми къщи и да се преместят да живеят в нея, тъй като и двамата са пенсионери и искат да са вече на спокойствие. На мен обаче нещо не ми се нравят тези къщи. Не е ли много несигурно да живееш в дървена постройка? Няма ли да мухляса след време или ако я нападнат някакви насекоми? Искам да чуя и вашите мнения, защото те ме убеждават, че е дори по-сигурно, но някак не намирам смисъл.
3
Ще го изпробвам, дано ми помогне и на мен, че е наистина е много суха.
4
Супер, значи там ще отида.
5
Намира се близо до нас и е много готино сервизче. Ще ти свършат работа.
6
Здравейте, имате ли идея откъде мога да си взема калъфче за айфона от естествена кожа? Много ми харесва естествената кожа и искам да си взема такова. Ще съм благодарна, ако помогнете.
7
Здравейте, бихте ли ми препоръчали откъде да си взема нов рутер понеже моя вече издава багажа и връзката ми е непостоянна? Искам и да е малко по-мощен, защото с този като отида в другата стая и обхвата ми е едва доловим. Имам бюджет от 80 лева, така че ще се радвам да помогнете.
8
За и против козметиката / Re:Целулит
Last post by pllb - 16 ноември , 2017, 18:13:52
Спазването на определен хранителен режим и движението може би са най-ефикасни при борбата с целулита
9
Темата наистина е полезна особено сега, когато е студено и кожата става по-суха
10
Спазване на адекватен хранителен режим и разбира се да се спортува
Pages1 2 3 4 ... 10