22 април , 2018, 18:35:38

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aleks412

1
Много се запалих. Ще говоря с мъжа ми да ни изработят дървена къща, защото имаме земя на село, на която една сглобяема къща ще стои страхотно.
2
Ще ги разгледа. Сигурно ще си поръчам от там. Допадат ми на пръв поглед.
3
Сега ще видя какво предлагат.
4
Разгледай тези в https://vikiwat.com/zaryadni-ustrojstva.html . Там има доста видове зарядни. Аз си взех миналия месец и за 10 мин ми го вдига с 20%. Доста са мощни.
5
Взех си и съм готова за големите снегове. Ако има такива тази година.
6
Някой знае ли откъде мога да си взема ТВ тунер? Отдавна имам нужда и средства, но все не ми остава време и сега по празниците най-накрая съм решила да си намеря, но не съм много сигурна къде има. Някакви идеи?
7
Някой може ли да ми препоръча магазин за легла? Искам да си взема нова подматрачна рамка, понеже моята се счупи. Имам нов матрак, но рамката е стара и искам да си взема само рамка. Някакви идеи къде има?
8
Някой виждал ли е на живо някоя от дървените сглобяеми къщи? Гледам им снимки напоследък в интернет и ми изглеждат много добре. Интересно ми е обаче дали наистина са толкова хубави и устойчиви и вътре. Дали не се отопляват много трудно? Как мислите?
9
Може да разгледате разни книжки в https://www.ozone.bg/ . Аз често правя подаръци от тази книжарница напоследък. Другия ми съвет е да му вземете някакъв ваучер и той сам да си избере подаръка. Казаха ми, че това е доста популярна практика тази година.
10
Влез тук https://www.gaudi-ds.com/67-konvektori/ и потърси нещо около 2000 вата. Мисля, че ще е идеален за вашата стая. Аз отоплявам малко по-голям с такъв.
11
Сега ще видя. Мерси, Алис.
12
Най-добрите според мен са https://teodor.bg/rizi . Има страхотни продукти, а онлайн пазаруването е лесно и приятно.
13
Опитай да го пуснеш в контакта. Или с друго зарядно. Ако и тези неща не помогнат ти препоръчвам да отидеш в http://mobo.bg/ . Там ще му направят диагностика, която мисля, че е безплатна и ще ти кажат къде е проблема. Аз имах подобен проблем, но се оказа, че зарядното се е поразило нещо, така че ти пожелавам успех и дано не е нещо сериозно.
14
Аз ще летя до Атина преди Коледа. Билети си взех от https://www.air.bg/bg , понеже там имат някакви Коледни намаления за определени дестинации и ми излиза идеално. Хем ще летя с добра компания, хем не толкова скъпо. Иначе билети се поръчват лесно. Избираш дестинацията, пишеш датите и ще ти излязат всички полети и там вече трябва да си избереш. Ако имаш други въпроси питай и ще помагам.
15
Много е лошо, когато децата страдат заради нашите финансови проблеми. И ние сме били деца и знаем колко е тежко, когато другите около нас са презадоволени с хубави дрехи и скъпи играчки, а ние все броим стотинките. Бях си обещала, че няма да лишавам децата си от нищо, естествено, че не задоволявам всички им капризи, но се старая освен с обич да ги дарявам и с хубави подаръци. Често за да не ги лишавам от някои удоволствие, прибягвам до кредит от http://cashcredit.bg/ . Разсрочвам го на повече месеци, за да не ми се увиждат сумите и най-често така решавам финансовите си проблеми.