19 октомври , 2017, 19:57:07

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - alisiq

1
Здравейте! Искам да си накупя протеинови барчета и други подобни продукти, за да хапвам следобед, но са много скъпи по магазините. Някой знае ли откъде мога да си набавя по-евтини?
2
Днес видях една уникална рокля. Влюбих се в нея и много я искам, но скоро няма да взема заплата и сигурно ще я продадат. Мисля да взема бърз кредит, май имаше нещо, че ако го върнеш парите до определен период, няма лихви. Чували ли сте нещо подобно?
3
Много спешно ми трябва да намеря сервиз за айпод. Някой знае ли добър сервиз, където ще могат да ми го поправят?
4
Лятото свърши, а аз не успях никъде да отида. Много искам да закрия сезона с една незабравима почивка. Дайте идеи накъде да се насоча?
5
Моята преса е ужасна, не може да изправя добре, а ако времето е влажно, все едно не съм се изправяла. Вие какви преси използвате? Препоръчайте ми някоя наистина добра :)
6
Запалих се по втората употреба, но нямам време да ходя и да ровя. Една приятелка ми каза, че има магазини за дрехи втора ръка, някой знае ли някое такова сайтче?
7
Когато бях по-млада, имах доста сериозен проблем с акнето. В резултат на това ми останаха белези. Използвала съм какви ли не кремове, но без резултат. Някой знае ли за ефикасен начин за справяне с белезите от акне?
8
Много искам да се запиша на курсове по английски език и след това да се ява за сертификат. Много ли са скъпи курсовете, колко време е добре да ходя и някой знае ли каква е цената за сертификат CAE?
9
Наскоро наехме нова детегледачка, която да се грижи за малката. Държи се много мило, но онзи ден дъщеря ми каза, че я е ударила. Децата на тази възраст обичат да си измислят, но не мога да бъда сигурна, че ме лъжи. Как да постъпя?
10
Здравейте! Пред голяма дилема съм  и ще съм много благодарна да ме посъветвате. В момента ми се налага да живея за няколко месеца сама, но в квартирата която съм е доста студено и ми се иска да отоплявам само едната стая, в която стоя. Решила съм да си взема или климат, или конвектор, но не знам кое би ми свършило по-добра работя. Някой, който е на "ти" с тези неща, би ли ми дал съвет кое да избера и откъде да поръчам?
11
Здравейте, тези дни си купих матрак, но искам да ви питам задължително ли трябва да си взема подматрачна рамка? Четох из някои сайтове,че е добре да си взема, а вие какво мислите? Разглеждах Подматрачни рамки в Brava.bg , но не знам каква точно да избера, някой може ли да ми помогне?