25 юни , 2018, 00:08:21

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
http://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - extremeattack

1
Аз лично предпочитам нашето черноморие и тази година мислим да отидем в Свети Влас.
2
Висококачествени камери и системи за видеонаблюдение с възможност за избор между разнообразие от функции. Камери за външен монтаж, водоустойчиви, с инфрачервени диоди, високоскоростни камери за охрана на цели комплекси в комплект с приемници от 2, 4, 8 и 16 канала обхващат абсолютно всички ситуации и места, за които биха ви били необходими средства за видеонаблюдение.
3
Изневярата е все по често срещан проблем и може би все повече хора прибягват до крайни мерки като поставят скрити камери за да наблюдават партньорите си. В повечето случай разбира се дава резултат :)
5
Електронни магазини / Re:Бебефон
23 април , 2018, 14:12:14
Ние ползваме IP камера свързана директно с телефона + известяване.
6
можеш да провериш и в www.spy.bg
7
Висококачествени системи за видеонаблюдение с гаранция от SPY.BG
Охранителни камери на водещи марки: Hikvision, Longse, Panasonic, Samsung, Bosch.
Индивидуални решения и готови комплекти за видеонаблюдение.
SPY.BG - Скрити камери, Подслушвателни устройства, Спортни и Ловни камери, Детектори, GPS проследяване, Тракери, Микрослушалки, Видеорегистратори, Аудио рекордери и много други джаджи.
Физически магазини в София и Пловдив.
Сигурност и спокойствие у дома!
8
някой пазарувал ли е от http://gearbest.com предполагам е на принципа на алиекспрес само чайна стъф :) въпроса ми е дали идват изобщо и дали шипинга им е по бърз.
9
Хубаво е да има подматрачна рамка. Можеш да сложиш и механизъм за повдигане на матрака, ако леглото ти е затворено отдолу и по този начин го ползваш и като складче  :D . Подматрачната рамка също помага самия матрак да "диша"
10
Не са лоши телефони, но мисля че huawei е по добрия варянт. Последните 2-3 години много се наложиха на пазара като качествен продукт. Имал съм леново, което си поръчах директно от китай, не можах да го изтрая повече от 2 месеца.
huawei p9 мисля че е доста добър и цената сега му падна поради излизането на 10-ката.