22 януари , 2018, 18:08:41

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

1
Супер, значи и аз ще си взема.
2
Обяви, търся, продавам ... / Re:Изневяра
28 декември , 2017, 10:38:32
Дано притесненията ти са неоправдани.
3
Имате ли идея откъде мога да си взема зарядно за телефона за колата? Смених си телефона и моето в момента зарежда супер бавно. Изобщо не ми върши работа и искам да го сменя.
4
Може да си поръчаш от https://www.intermatrak.com/podmatrachni-ramki . Там има доста видове легла и рамки. Със сигурност ще си харесаш нещо.
5
Виж дали ще намериш нещо такова тук https://ardes.bg/komponenti/tv-tuneri . Има няколко вида като са на добри марки поне на пръв поглед. Дано съм успяла да помогна.
6
Дано работят днес, за да отида и да ги питам какво могат да ми предложат.
7
Здравейте! Със съпругата сме пенсионери с доста малки пенсии. Двамата ни сина са в чужбина и ще си дойдат за празниците със семействата си. Ще доведат и петте ни внучета. Не сме ги виждали две години и ни се иска да им купим хубави коледни подаръци. Синовете ни ще напазаруват за празничната ни трапеза, но въпреки това ни трябват около 500 лева за подаръци за всички. Интересувам се дали като и двамата сме пенсионери, ще може да изтеглим бърз кредит?
8
Обяви, търся, продавам ... / Re:Пушене
17 декември , 2017, 11:49:21
Благодарение на електронните цигари, успях да се откажа от конвенционалните. Моята електронна цигара е поръчана от https://7puffs.bg/ . Едни мои приятелки ми я подариха и съм им много благодарна, защото ако не бяха те, още щях да се тровя с конвенциолалните цигари.
9
Обяви, търся, продавам ... / Re:Изневяра
17 декември , 2017, 11:45:59
Вземи една скрита камера. В https://diversant.bg/ има доста модели, ако искаш, може да ги разгледаш. Предишният ми приятел така го хванах. Имах подозрения от месеци, като взех камера и всичко излезе наяве.
10
Да, идеална оферта.
11
Аз също много харесвам Банско, особено по това време на годината.
12
Да, хубаво е да се избягва, защото наистина е супер вредно.
13
Доста често се налага да поръчваме сака и ризи на мъжа ми. Последният път поръчахме спортно-елегантно сако от https://teodor.bg/saka . Може да ги разгледате, много са разчупени и модерни.
14
За колко парички търсиш часовник? В https://4sales.bg/78-smart-chasovnici/136-smart-chasovnici-za-deca има един доста готин за 59 лева. Ако имаш на разположение повече парички, то тогава може да прегледаш и по-скъпите.
15
Аз си взимам от https://healthstore.bg/proteini/zdravoslovni-hrani един спрей за готвене. Много съм доволна от него. 100% по-добър вариант е от олиото.